Minerva Café

Nieuws

> Ontdek het vrijetijdsaanbod op de 55+-dag

Ontdek het vrijetijdsaanbod op de 55+-dag

Hebt u interesse in workshops en lessen voor 55-plussers? Zoekt u leuke uitstapjes in en buiten Antwerpen? Wil u zinvol vrijwilligerswerk doen of een nieuwe sport leren kennen? Kom dan op dinsdag 8 september naar de 55+-dag op de Groenplaats.

Ontdek Antwerpse verenigingen

Op de Antwerpse verenigingenmarkt stellen tientallen verenigingen en diensten zich aan u voor. U maakt er kennis met vrijwilligersorganisaties en u kan inschrijven voor activiteiten, workshops, computerlessen en veel meer. Zou u graag senioren helpen in uw buurt? De Seniorenraad geeft u graag informatie over de mogelijkheden. 

Vind uw sport 

Op de 55+ -dag is er ook een veelzijdig sportprogramma met onder andere tai chi en turnen. Ontwikkel lichaam, geest en emoties met de bewegingsvorm NIA. Of probeer curling uit, een combinatie van bowling en petanque. U ontdekt er verschillende sporten en danspassen en neemt deel aan demonstraties.

Uitpuffen op de Groenplaats

Voor en na kan u iets drinken op het terras. De 55+-dag op de Groenplaats is ideaal om actief te blijven en uw agenda voor het komende jaar in te vullen. 

Meer info

55+ -dag
dinsdag 8 september van 13.30 tot 17 uur
Groenplaats
gratis

Woensdag 02 september 2015 - 01:46
Meer nieuws:
© 2018 Radio Minerva VZW, alle rechten voorbehouden. Design & development:
www.movemedia.be