Minerva Café

Nieuws

Stad Antwerpen - Vrijwilligers in de bloemetjes gezet tijdens Bal van de Bevrijding

Vrijwilligers in de bloemetjes gezet tijdens Bal van de Bevrijding

Naar goede gewoonte opende het Bal van de Bevrijding op de Groenplaats het bevrijdingsweekend in Antwerpen. Naast het volksbal werden ook de vrijwilligers uit het district gevierd voor hun inzet.

Radio Minerva verzorgde tussen de verschillende optredens door voor een radioshow uit de jaren ’40 met verzoeknummertjes uit het publiek. The Midnight Blue Birds brachten heerlijk nostalgische meidenswing uit de oorlogsjaren terwijl de Modernettes in hun Beauty Boudoir bezoekers klaarstoomden voor een fotoshoot in retrostijl.

Daarna konden bezoekers hun aangeleerde danspassen van Dancing Sophie uitproberen tijdens het live-optreden van de PDM Big Band. Een historische legervoertuigenparade maakte het plaatje af.

Tijdens het evenement was er ook een moment voorzien voor de vele vrijwilligers die ondersteuning bieden tijdens de talloze evenementen van het district. De districtsadministratie droeg ook enkelen voor als ‘verdienstelijke vrijwilliger’. Uit de laureaten koos het districtscollege Sarah Bouazza als winnaar. Deze monitor bij de jeugddienst dankt haar overwinning aan haar hoge mate van inzet en spontane en goede houding naar kinderen toe.

Na afloop werd iedereen bedankt voor zijn ondersteuning. Naast een ijsje en een drankje kregen ze een aandenken mee naar huis.

Zaterdag 06 september 2014 - 00:59
Meer nieuws:
© 2018 Radio Minerva VZW, alle rechten voorbehouden. Design & development:
www.movemedia.be